Historien om Gjøvik Innebandyklubb

En gjeng fra Fredheim videregående skole fant vinteren 1993 ut at innebandy var gøy og begynte å leie Kallerudhallen en gang i uka for å spille. I starten ble det stort sett spilt med små mål og en sjelden gang med store mål når vi var så heldige å få låne dem av Liv. Treningene foregikk stort sett på helgedager.

Sommeren 93 meldte vi oss på en turnering i Brumunddal under navnet Kallerudkameratene. Turneringen gikk vel så som så og vi ble sendt hjem som slakt. Likevel ga det mersmak og vi fortsatte på ganske uhøytidelig vis også vinteren 93-94.

Vinteren 94-95 ble det snekret vant i garasjen hjemme hos familien Viberg. Thorbjørn fikk tak i noen billige sponplater fra Hunton, men kvaliteten på vantet kan vel diskuteres da det lå mer nede enn det stod oppreist under treningene.

Vintrene 95-96 og 96-97 fortsatt vi friskt videre med en trening i uka. Så vidt jeg minnes trente vi lørdager og søndager når det fantes ledige tider i Kallerud. Den gamle gjengen fra Fredheim vgs var nå utvidet og vi var ca 15 stk på hver «trening». Vi hadde nå fått til en bra deal med Liv og Knut og fikk låne store mål til hver trenings og vi hadde stort sett to keepere faktisk. Vantet ble forkastet og krakkene ble brukt som vant.

Klubbens etter hvert famøse julebord ble for aller første gang arrangert på sportshytta til Vardal IF 22. desember 1996.

1997/98

Høste 97 fant vi ut at vi hadde lyst til å prøve oss i seriespill. Kallerudkameratene ble slått konkurs og 17 septemer 1997 ble Gjøvik Innebandyklubb stiftet. Allan Granum ble valgt til leder og Geir Arne Fremstad ble sekretær/nestleder/kasserer. Den nystiftede klubben tok den harde investeringen i sine egne mål og et sett med fancy Adidas-drakter bestående av blå overdel og hvite shortser.

Motstanderne i 2.div Hed/opp var Lillehammer 1 og 2, Lillehammer damer og Ajer 2. Ettersom vi ikke hadde kjøpt oss vant enda ble alle .hjemmekampene. spilt borte, det vil si i Skogenhallen, Kristins Hall og Ajerhallen. Første seriekamp ble spilt i Kristins Hall 23.oktober mot Lillehammer damer og ble vunnet 9-0. Gjøvik IBKs første scoring noensinne i seriespill ble satt inn av Trond Hansen assistert av Espen Sønes.

Beste poengplukker ble Kai Klethagen (19+10) tett fulgt av Marius Rakstad (21+6) og Espen Sønes (13+10). Espen Sønes ble årets buse med sine 14 utvisningsminutter.

Gjøvik IBK endte på 4.plass med 10 poeng på 16 kamper.

Julebord ble arrangert 6.desember.

Klubben hadde 18 medlemmer.

1998/99

Geir Arne Fremstad forlater klubben og overlater sekretær/kasserer-vervet til Bjørnar Skogstad mens Terje Olav Hagen overtar som nestleder.

Vi investerer i vant til 53 000,- og får endelig spilt hjemmekamper i Kallerudhallen. Den ordentlige hjemmedebuten skjer 3.oktober mot Lillehammer 2 med seier 9-2. Det første hjemmemålet ble scoret av Tore Norland assistert av Kai Klethagen. 2.div Hed/Opp bestod av Gjøvik, Lillehammer 2, Brumunddal, Elverum og Ajer 1 og 2.

Gjøvik ender tilslutt på 4.plass med 16 poeng på 15 kamper etter en ganske variabel sesong som svingte fra 0-10 borte mot Elverum til 6-6 hjemme mot 1.laget til Ajer. Herrelaget var på turnering i Fredrikstad i mai og ble bl.a. rundspilt av juniorlaget til Pixbo.

Beste poengplukker ble Marius Rakstad (19+6) fulgt av Bjørnar Skogstad (10+11). Årets buse ble Thomas Johansen med sine 19 minutter i fryseboksen.

For første gang stiller vi damelag i en junior-herre/dame serie for Hed/Opp hvor også Lillehammer damer stilte damelag og Ajer, Lillehammer og Elverum stilte junior-herrelag. Første matchen ble spilt borte mot Lillehammer damer 26.november med resultat 4-5 etter 3 mål av Hanne Osnes og 1 av Nina Strand. Laget havnet på siste plass med 2 poeng på 12 kamper.

Julebord ble arrangert 12.desember og sommerfest ble for aller første gang arrangert 5.juni.

Klubben hadde 31 medlemmer.

1999/00

1.laget til herrene vinner 2.div Hed/Opp med 21 poeng på 12 kamper i konkurranse med Elverum, Lillehammer 2, Ajer 2 og Gjøvik2, og går dermed til kvalik om plass i 1.divisjon Østlandet. Beste poengplukker ble Marius Rakstad (23+13) tett fulgt av Anders Ringen (17+11) og Kristoffer Jørdre (19+8). Allan Granum ble kåret til årets spiller.

For første gang stiller klubben 2.lag for herrer i seriespill. De havner dessverre sist med 3 poeng i 2.div Hed/Opp.

Kvaliken til 1.divisjon Østlandet ble spilt i Kallerudhallen siste helgen i april hvor Gjøvik, Holum, Lørenskog, Drammen og St.Croix kjempet om 3 ledige plasser. Med seier lørdag 7-5 mot St.Croix og 3-2 mot Lørenskog, og tap søndag 3-5 mot Drammen og 1-13 mot Holum kapret vi 3 plass på innbyrdes målforskjell med Lørenskog og Drammen. Gjøvik IBK var klare for 1.divisjon Østlandet 2000/01! Beste poengplukker i kvaliken ble Kristoffer Jørdre (5+2) og Anders Ringen (3+4). All info om kvaliken fins på: http://www.geocities.com/holumskogen/kvalikk.htm

Damelaget stiller lag i en dame/gutt-serie for Hed/Opp med Lillehammer dame, Ajer gutt og Lillehammer gutt som motstandere. Damene havner på 3.plass.

Uoffisielt KM arrangeres i regi av Gjøvik i Kallerudhallen. I herreklassen havner Gjøvik på 2.plass bak Ajer, men foran Elverum og Lillehammer. Damelaget møtte Lillehammer til dobbeltkamp og måtte ta til takke med 2.plassen.

Julebord ble arrangert 11.desember og sommerfest ble også arrangert.

Klubben hadde 37 medlemmer.

2000/01

Etter opprykket forsvant dessverre profiler som Thorbjørn Viberg og Marius Rakstad. Det førte til at vi måtte prøve og styrke laget. Webmaster Andenæs la ut «annonser» i utrolig mange gjestebøker og vi kom i kontakt med 3 meget talentfulle svensker fra Alfta og Bollnäs. Det ble dessverre ikke noe av at det flyttet og den eneste svensken vi ble sittende igjen med var målvakten Alf Jansson som forsvant igjen like fort som han kom.

Før sesongen var herrelaget på Exel Tiger Cup i Drammen og røk på tap mot Nor92 (2-9), Fredrikstad (3-8) og Sola/Grannes(1-5).

Eventyret til herrenes 1.lag i 1.divisjon Østlandet ble kortvarig. Nedrykket kom hardt og brutalt etter kun en seier (hjemme mot Lillehammer) på 18 kamper. Beste poengplukker (og årets spiller) ble Kristoffer .Doffen. Jørdre (16+8) fulgt av Anders Ringen (6+6). Årets busemann ble Jørn Arild Andenæs med sine 25 minutter. Fullstendig info om sesongen i 1.divisjon finnes på http://www.innebandy.no/1hostat.shtml

2.laget fikk også hard medfart i 2.div Hed/Opp i konkurranse med Elverum, Ajer 2, Lillehammer 2 og Høgskolen i Lillehammer og endte på 4.plass.

Damelaget kom på 2.plass i Hed/Opp dameserien i konkurranse med Ajer og Lillehammer.

Tranberg vgs sitt jentelag ble Norgesmestere i innebandy for videregående skoler og flesteparten av lagets spillere kom fra Gjøvik IBK.

Gledelig nok klarte vi for første gang å stille guttelag i seriespill, de havnet til slutt på 4.plass av 5 lag etter 12 kamper. Første guttekampen i klubbens historie gikk borte mot Lillehammer gutt 1.november og endte med tap 0-15. Beste poengplukker ble Alexander Moss (5+2).

KM ble på nytt arrangert av Gjøvik IBK. Herre- og dameklassen foregikk denne gang i Fjellhallen. Herrelaget havnet på 2.plass bak Ajer, men foran Lillehammer og Elverum. Damene ble kretsmester etter dobbeltkamp mot Ajer. Gutteklassen foregikk i Kallerudhallen og Gjøvik IBK havnet på 3.plass bak Ajer og Lillehammer.

Som sesongavslutning ble det arrangert klubb-tur Alfta for første gang. Ellers ble festligheter som julebord/nyttårsfest (3.februar) og sommerfest (20.juli) som vanlig arrangert.

Klubben hadde 50 medlemmer.

2001/02

Herrelaget mistet stjernespilleren Kristoffer Jørdre, men kompenserer tapet med 3 svenske-importer i Fredrik Göllas, Pär Johansson og Hans Persson. Gjøvik utgjør sammen med Lillehammer, Elverum, Ajer 2 og Høgskolen i Lillehammer 2.div Hed/Opp. Gjøvik endte på 2.plass etter 16 kamper med 24 poeng, det samme som Lillehammer, men to fattige plussmål dårligere. Beste poengplukker ble Anders Ringen (18+13) fulgt av Fredrik Göllas (15+10). Årets buse ble Jarand Glæserud med sine 18 utvisningsminutter. Pär Johansson ble kåret til årets spiller. Herrene klarte dessverre ikke stille et 2.lag i seriespill denne sesongen.

Damene stiller i 3.div Oslo sammen med Ajer. De går ubeseiret gjennom seriespillet og vinner divisjonen lett. Denne sesongen var det ingen serie i Hed/Opp for damene.

Jentene til Tranberg vgs blir igjen Norgesmestere.

Guttelaget vinner serien kun i konkurranse med Ajer gutt og Lillehammer gutt, og kvalifiserer seg til NM hvor de ryker på 3 strake tap i gruppespiller mot Sagene, Sarpsborg og Tunet. Beste poengplukker i seriespillet ble Alexander Moss (14+9) fulgt av Lars Christian Holm (13+7).

Herrelaget og damelaget deltar i G-Sport Cup i Bergen. Herrene vant etter en spennende siste match mot BSI hvor Jostein Kvikstad putter det avgjørende målet 50sek før slutt. Damelaget kom på 2.plass av tre lag.

KM ble arrangert i Kallerudhallen med Alfta Indians som .special guests. i Gjøvik Floorball Open. Herrelaget havnet sist i begge turneringer. Alfta vant den stort bøtta og Ajer vant KM. Damelaget Gjøvik/Ajer ble kretsmestere helt uten konkurranse da Lillehammer var opptatt med noe annet viktig. Guttelaget havnet på 2.plass etter dobbeltkamp mot Ajer.

Vi gjentar suksessen med klubbtur til Alfta 8-12. mai. Julebord blir arrangert 12.januar, men sommerfesten koker bort i den berømte kålen.

Klubben har 66 medlemmer.

2002/03

Herrelaget prøver seg på nytt i Exel Tiger Cup i Drammen før sesongen med 1-1 mot Grei, 1-8 mot Sveiva og 1-6 mot Slevik. Klubben hadde med seg 4 svensker på prøvespill, men dessverre valgte ingen av dem og flytte. Dessverre så stilte vi svekket til seriestart da Fredrik Göllas og Hans Persson flyttet hjem og Henning Roland la kølla på hylla.

1.laget til herrene blir jumbo i 2.div Hed/Opp, etter Lillehammer, Elverum og Ajer 2, med fattige 3 poeng etter 12 kamper. Beste poengplukker ble Bjørnar Skogstad (11+3) fulgt av Jostein Kvikstad (3+5). Årets buse ble Pär Johansson med sine 20 minutter. Martin Skogstad ble kåret til årets spiller. Herrelaget ryker ut av Norgescupen i 2.kvalik runde mot Ajer.

Herrelaget er på nytt deltagere i G-Sport Cup i Bergen. Gikk til semifinale etter tap 3-4 mot HiBi og 6-1 seier mot Nornen 2. I semifinalen ble dessverre Nornen for sterke og vant med 9-1.

Gjøvik IBK stiller på nytt 2.lag for herrer i seriespill i den nystartede 3.div Hed/Opp og vinner denne med 21 poeng på 12 kamper foran Vang, Otta og Vinstra. Bjørnar Skogstad blir beste poengplukker med 16+7 fulgt av Pär Johansson (10+6) og Allan Granum (9+7).

Etter opprykket stiller damene Gjøvik/Ajer i 2.divisjon Oslo. Det blir nedrykk etter ett fattig poeng på 14 kamper. Den lokale dameserien 2.div Hed/Opp starter opp igjen hvor Gjøvik/Ajer havner på 2.plass med 6 poeng på 8 kamper bak Lillehammer, men foran Vinstra. Beste poengplukker ble Aina Synstad med sine 11+4 poeng.

Guttelaget kommer på 2.plass bak serievinner Ajer med 11 poeng på 8 kamper, men foran Lillehammer Hvit, Lillehammer Rød og Vinstra. Lars Christian Holm plukket flest poeng (15+12) fulgt av Espen Holte (11+8).

Etter gjennomføring av «åpen hall» for 4.-7. klasse i Kallerudhallen 6.november klarte vi å starte et smågutt/knøttelag. Første treningskamp 15.februar mot Ajer med resultat 2-8. Første målet ble scoret av Jonas Bjørnsletten. Som sesongavslutning ble det arrangert turnering for småguttene hvor de møtte Ajer og Lillehammer til dobbel serie. Ajer ble tunerings-vinnere og våre gutter måtte nøye seg med 3.plassen.

Herrelaget spilte 29.mars dobbeltkamp i innebandy og hockey mot Gjøvik Hockey. Det ble stortap 0-20 i hockey og seier 6-3 i innebandy

KM ble utsatt/avlyst pga laber interesse.

Vår 3. Alfta-tur gikk av stabelen 28.mai . 1.juni med 23 deltagere. Julebord ble arrangert 11. januar.

Klubben hadde 78 medlemmer.

2003/04

Før sesongstart hadde GIBK besøk av storhetene Alfta Indians, Fjerdingby IBK og Holum IBK. Herrelaget møtte alle tre og det endte med de stygge sifrene 4-19, 2-15 og 2-14.

For 7. gang stiller vi herrelag i seriespill. Det endte med 2.plass bak suverene Ajer IBK, men foran Elverum IBK og Lillehammer IBK etter 5 seiere, 1 uavgjort og 6 tap. Årets poengplukker ble Bjørnar Skogstad med 12+7 tett fulgt av Anders Ringen med 14+4. Pär Johansson ble årets buse med 10 minutter. Jostein Kvikstad ble stemt frem som årets spiller. Bjørnar Skogstad ble førstemann til og passere 100 poeng for herrelaget borte mot Elverum IBK 25.januar. Anders Ringen passerte også «drømmegrensen» hjemme mot Elverum 7.mars. I 1.kval runde til Norgescupen røk herrelaget ut med hele 1-8 hjemme mot Lillehammer. Herrelaget var i Bergen 17.april for å spille G-Sport cup mot HiBi, BSI og Vardeneset. Det endte med 3.plass på innbyrdes målforskjell etter at HiBi, BSI og GIBK havnet på 4 poeng.

For 4. gang stilte vi 2.lag for herrene i seriespill. Sammen med Vinstra IBK, Ajer IBK 2 og Vang Devils IBK utgjorde laget 3.divisjon Hedmark/Oppland. Laget endte på 2.plass bak Ajer 2 med 15 poeng etter 7 seiere, 1 uavgjort og 1 et tap. Ajer fikk også 15 poeng, men vant på bedre målforskjell. Beste poengplukker ble Allan Granum med 3+12 etterfulgt av Pål Andreassen med 7+5. Pål og Allan må også dele tittelen som årets buse med Lars Christian Holm etter at de alle fikk 4 minutter.

For 6.gang stiller vi damelag i seriespill. Damene heter igjen Gjøvik IBK etter at samarbeidet med Ajer ble avsluttet og de jentene som var igjen meldte overgang til GIBK. Laget havnet på 8.plass av 15 lag i 3.divisjon Oslo etter 7 seiere og 7 tap. Den planlagte 2.div Hedmark/Oppland ble aldri gjennomført. Damene deltok i junior-NM, men kom seg dessverre ikke videre fra puljespillet etter 2 uavgjort og 2 tap.

For 4. gang stilte vi guttelag i seriespill. Laget ble seriemestere i konkurranse med Vinstra IBK, Lillehammer IBK Hvit, Lillehammer IBK Rød, Ajer IBK og Elverum IBK etter 8 seiere, 2 uavgjort og 0 tap. Beste poengplukker ble Espen Holte med 23+13 fulgt av Lars Christian Holm med 15+11. Lars Espen Kverne ble årets buse med fattige 4 minutter.

For første gang stilte vi juniorlag for herrer i seriespill i Hed/Opp med Ajer og Lillehammer som motstandere i trippel serie. Juniorenes første kamp noensinne gikk borte mot Ajer 12.november og endte med 3-10 tap. Første målscorer for GIBK junior-herre ble Lars Espen Kverne uten assistanse. Laget endte til slutt på 2.plass bak Ajer med 3 seiere og 3 tap. Beste poengplukker ble Ola Tveit med 7+4 fulgt av Lars Christian Holm med 3+6. Lars Christian Holm ble også årets buse med 6 minutter i fryseboksen.

Småguttlaget stilte for første gang i seriespill og spilte sin første seriekamp noensinne hjemme i Kallerudhallen 6.desember. Motstander var Vinstra IBK og kampen endte med 3-12 tap. Martin Hoff Pedersen satte inn alle GIBKs mål. Det ble ikke satt opp tabell i serien pga forbundets regler. Motstandere var Vinstra, Ajer, Lillehammer og Elverum. Smågutta endte med 4 seiere, 2 uavgjort og 2 tap. Beste poengplukker ble Martin Hoff Pedersen med 22+1 poeng.

Vi fikk også startet et jentelag denne sesongen. De stilte ikke lag i seriespill i år og hadde en trening pr uke. De debuterte 9.november i en treningskamp mot småguttlaget som endte med 1-22 tap for jentene, målet ble scoret av Linn Michelle Syversen. Laget deltok i Exel Tiger Cup Junior 6-7 mars hvor de ble utslått i puljespillet etter 4 tap på 4 kamper.

Gjøvik stod som teknisk arrangør for årets kvalik til NM for videregående skoler i Kallerudhallen 29.novemer. 9 herrelag og 4 damelag var med. Hamar Katedralskole (herre) og Tranberg vgs (dame) gikk videre til sluttspill i Askim. Damelaget til Tranberg VGS med 7 GIBK-jenter på laget ble Norgesmestere igjen for videregående skoler.

KM ble arrangert 24-25 april i Kallerudhallen med 12 påmeldte lag. I herreklassen deltok Gjøvik, Lillehammer og Ajer, og Lillehammer ble mestere foran Gjøvik på innbyrdes oppgjør. I gutteklassen var Gjøvik, Ajer, Lillehammer og Vinstra med. Lillehammer vant foran Gjøvik på målforskjell. I klassen for lillegutt/jente var Gjøviks jenter og Ajers lillegutter med. I smågutt stilte Gjøvik, Vinstra og Ajer. Det ble ikke satt opp tabell i de to yngste klassene.

Julebord lørdag 13.desember på Studenthuset. Oppvarmingen fant sted hos Allan og ombord BB-Buss. Hele 57 pers var med, rekord for GIBKs julebord.

Alfta-turen, den 4. i rekken, gikk av stabelen 19-23 mai med et skuffende antall deltagere, bare 14 stk.

GIBK tildeles Oppland Idrettskrets sin Ungdomsmedvirkningspris for 2003.

Klubben hadde 114 aktive medlemmer og 21 støttemedlemmer.

2004/05

For 8.gang stilte vi herrelag i seriespill. I kamp med Ajer IBK 2, Elverum IBK og Lillehammer i 2.div Hed/Opp havner GIBK på jumboplass etter en skuffende sesong med 5 poeng etter en seier, tre uavgjort og hele åtte tap. Jarand Glæserud ble beste poengplukker med 14+5 tett fulgt av Anders Ringen med 11+7. Bjørnar Skogstad ble førstemann til og passere 100 seriekamper for herrelaget borte mot Ajer 2 12.februar.

For 5.gang stiller vi 2.lag for herre i seriespill. GIBK 2 utgjorde sammen med Ajer IBK 3, RSI, Hydro, Toten, Brumunddal, Vinstra, Vang og HIL 3.divisjon Hedmark/Oppland. GIBK endte opp på 3.plass etter 6 seiere og 2 tap. Beste poengplukker ble Bjørnar Skogstad med 11+15. Hele 6 spillere delte busetittelen med fattige 2 minutter hver.

For 2.gang stilte vi lag for junior herre i seriespill. Sammen med Elverum IBK, Ajer IBK og Lillehammer IBK utgjorde laget juniorserien Hed/Opp. GIBK havnet på 2.plass med 8 poeng etter 9 kamper. Beste poengplukkere ble Lars Christian Holm med 15+6 og Espen Holte med 14+7. Årets busemenn med sine 10 minutter i fryseboksen ble Lars Espen Kverne og Are Sandvik.

For 5.gang stilte vi guttelag i seriespill. I dame/gutt-serien Hed/Opp havnet guttelaget på 3.plass med 2 poeng i konkurranse med GIBK damer og guttelagene til Ajer IBK og Lillehammer IBK. Beste poengplukker ble Jonas K. Hagebø med 3+5. Flest utvisningsminutter fikk Hans Martin Eikerol med sine fire.

For 1.gang stilte vi småguttlag i seriespill. Første seriekampen gikk hjemme i Kallerudhallen mot Raufoss IL Innebandy. Kampen endte med 10-7 seier for GIBK, første målet ble satt inn av Bård Ødegaard Røste. I konkurranse med Ajer, Vinstra, Brumunddal og Raufoss endte smågutta på 2.plass etter tre seiere, to avgjort og tre tap. Beste poengplukker ble Gard Lindstrøm med 9+2 og Øyvind Vårli med 4+7.

For 2.gang stilte vi lilleguttlag (2 stk, blå og hvit) i seriespill. Dette er samme laget som i fjor kaltes smågutt, men i år kaltes de lillegutt grunnet endringer i aldersinndelingen i Hedmark/Oppland. Kretsen følger fra og med sesongen 04/05 NBF sin aldersinndeling. Det ble ikke satt opp tabell i lillegutt/pikeserien. Motstandere for lilleguttene er Vinstra, Gjøvik pike og Ajer. De blå ender opp med 6 seiere og 2 tap, beste poengplukker ble Håkon Moe med 31+9. De hvite ender med 3 seiere, 1 uavgjort og 4 tap, beste poengplukker ble Even Simenstad med 8+10.

For 7.gang stiller vi damelag i seriespill. For 4.gang stilte damelaget i Osloserien. De havnet til slutt på 4.plass av 8 lag i 3.divisjon etter 8 seiere og 6 tap. I tillegg stilte de lag i gutt/dameserien Hed/Opp med guttelagene til Gjøvik, Ajer og Lillehammer. Det endte med en seier, fem tap og jumboplass. Beste poengplukker ble Aina Synstad med 13+4 fulgt av Frida Jonsson med 11+5. Jonsson ble også årets buse med sine 22 minutter.

For 1.gang stilte vi jentelag i seriespill. De stilte lag i serien for jente/lillegutt og første kamp gikk mot Gjøvik IBK hvit i Kallerudhallen 24.november. Kampen endte uavgjort 3-3 og jentenes først mål ble satt inn av Karen Dahl, assistert av Beate Engelstad. Det ble ikke satt opp tabell i lillegutt/pikeserien. De andre lagene i serien var lilleguttlagene til GIBK * 2, Ajer og Vinstra. Jentene ender opp med 1 seier, 1 uavgjort og 6 tap. Beste poengplukker ble Beate Engelstad med 4+5. GIBK stilte også lag i interkrets for småjenter med lag fra Akershus, Oslo, Østfold og Buskerud. Dessverre klarte de bare stille lag til en av de to seriehelgene, på fem kamper ble det fire tap og en seier.

Fyrtårnsaktivitet nr 1 ble arrangert av Martin Skogstad i Kallerudhallen 13.november med 70 deltagere på foreldremøter, kamper foreldre mot unger og kaffe/kaker.

Gjøvik stod som teknisk arrangør for årets kvalik til NM for videregående skoler i Kallerudhallen 27.novemer. 9 herrelag og 4 damelag var med. Tranberg vgs (herre) og Otta vgs (dame) gikk videre til sluttspill i Askim.

Bedriftsturnering ble arrangert 11.desember i Kallerudhallen med 8 lag. Et lag bestående av 97/98-utgaven av Gjøvik IBK (Gjøvik Allstars) dro hjem med pokalen.

Julebord ble arrangert på Mølla 29.januar med 54 deltagere.

Sommerfest ble avviklet med 25 deltakere 18. juni på sportshytta til Vardal IF.

Årets Alfta-tur måtte avlyses pga for liten interesse.

KM ble utsatt/avlyst pga liten interesse. Gjøvik IBK skulle vært teknisk arrangør.

Klubben hadde 122 aktive medlemmer og 13 støttemedlemmer.